Hager E3DC accu

Met de E3/DC accu’s van Hager kiest u voor een innovatieve oplossing die uw energieonafhankelijkheid naar een nieuw niveau tilt. Of u nu een gezinswoning heeft of een grotere woning met complexe energiebehoeften, E3DC biedt de perfecte oplossing voor uw situatie. Ontdek hoe de E3DC systemen uw energieverbruik kunnen optimaliseren en u kunnen helpen besparen op energiekosten.

Contact opnemen

Wat zijn E3/DC systemen?

E3DC is een modern energieopslagsysteem dat werkt in combinatie met uw zonnepanelen om een duurzame energievoorziening te realiseren. Door zelf opgewekte energie op te slaan, vermindert u uw afhankelijkheid van het elektriciteitsnet en beschermt u zichzelf tegen stijgende energieprijzen. Het systeem bestaat uit een krachtige accu, een geïntegreerde omvormer en slimme energiebeheerfuncties die samen een efficiënte en betrouwbare oplossing bieden voor uw energieopslag.

Verschillende modellen

Er zijn verschillende modellen van het systeem beschikbaar.

S10 SE

De E3DC S10 SE is geschikt voor woningen met een jaarlijks verbruik tot 5.000 kWh en zonnepanelen van 5 tot 12 kW. Met een batterijcapaciteit van 5,25 tot 11,2 kWh biedt deze compacte oplossing betrouwbare energieopslag en -beheer.

S10 X

De S10 X is de allrounder onder de E3DC-systemen en stelt de standaard in energieonafhankelijkheid voor woningen met een verbruik tot 8.500 kWh. Met een batterijcapaciteit van 8,25 tot 20,6 kWh komen veel huishoudens uit de voeten.

S10 E PRO

De S10 E PRO is de krachtigste thuisbatterij uit de S10-serie, geschikt voor huishoudens met een jaarlijks verbruik vanaf 6.500 kWh. Met een batterijcapaciteit van 11,7 tot 29,2 kWh, uitbreidbaar tot 46,7 kWh, biedt dit model tot 85% onafhankelijkheid van energiekosten. Het ondersteunt zware toepassingen zoals grote warmtepompen en het opladen van elektrische auto’s.

S20 X PRO

De E3DC S20 X PRO is ideaal voor grote woningen en commerciële panden met zonnepanelen tot 45 kWp. Met een basiscapaciteit van 20,6 kWh, uitbreidbaar tot maar liefst 123,6 kWh, biedt dit model hoge prestaties en flexibiliteit. Het ondersteunt krachtige toepassingen en meerdere laadpunten voor elektrische voertuigen.

We begrijpen dat lastig kan zijn om hier uit te kiezen. Daarom helpen we u graag met het maken van de beste keuze voor uw situatie

Waarom Kiezen voor E3DC van Hager?

Kiezen voor E3DC van Hager staat garant voor topkwaliteit en betrouwbaarheid. Met een uitgebreide garantie van 10 jaar op het gehele systeem, biedt E3DC u de zekerheid die u zoekt. De systemen zijn uitgerust met de nieuwste technologieën op het gebied van energiebeheer en zijn ontworpen om naadloos te integreren met andere energieoplossingen. Met een thuisbatterij van E3/DC zorgt u voor een grotere mate van onafhankelijkheid van het stroomnetwerk en bent u voorbereid om de energietransitie.

Neem contact op

Bent u geïnteresseerd in de voordelen van een E3DC systeem voor uw woning? Neem contact op met Nikkelen elektrotechniek voor een vrijblijvend adviesgesprek. Onze specialisten helpen u graag bij het vinden van de juiste oplossing voor uw situatie en zorgen voor een professionele installatie van uw Hager E3DC accu.

Contact opnemen